Franczia Nóra: pszichológus, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat VI. Kerületi Tagintézményének munkatársaként gyerekekkel, szülőkkel, családokkal foglalkozik. Szabadidejében a Body Image and Marketing Project keretében a marketing, szűkebb értelemben a fehérneműreklámok önértékelésre és testképre gyakorolt hatását kutatja; emellett kórusban énekel és munkaidőn túl, magánemberi minőségben is sokat és lelkesen beszélget.


Hermann Veronika: irodalomtörténész, kritikus, az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékének adjunktusa. Identitáselmélettel, fogyasztáselmélettel és kortárs irodalommal foglalkozik, szabadidejét legszívesebben Berlinben és a Balaton partján tölti. Szervezett már sajtótájékoztatót, beszélgetéssorozatot, házibulit, és szólásszabadság-fesztivált is. “Csípje meg a kánya, gondolta Esti a bazmeg helyett.”

Gulya Fruzsina szociológus, már majdnem jogász. Legtöbbet a nők társadalmi helyzetével, munkaerő-piaci diszkriminációjával foglalkozik. 2012-2016 között a Jól-Lét Alapítvány segítője. 2014 óta dolgozik az Üvegplafonnal, amit kezdetektől imád.

 

Kánya Kinga: szociológus.Több civil szervezettel is együtt dolgozik, a KimeNŐ társadalmi vállalkozás alapítója. Trénerként és egyéni tanácsadóként segít a nőknek erőforrásaik feltárásában és a változáskezelésben, szociológusként pedig a nők egyenlő társadalmi helyzetének megvalósításáért dolgozik. Három gyermeke van, akikkel együtt élni a legjobb önismereti tréning.

Máriási Dóra: pszichológus, 2010-ben végzett a Károli Gáspár Református Egyetemen, jelenleg az ELTE doktori hallgatója. A pszichológián belül minden érdekli, ami kritikai, feminista és tanácsadás. Legfőképpen pedig szerencsére nagyon szeret a hozzá forduló emberekkel dolgozni.

 

Molnár Erika: pszichodráma vezető. Módszertani képzését a Magyar Pszichodráma Egyesületben végezte, 2010 óta vezet önismereti csoportokat. 2014-ben alapította meg a Szereprulettet majd 2016-ban a GenderTrainert, amelyek keretein belül genderszemléletű csoportterápiákat tart. Hobbija a nyelvtanulás, egy ideje a mandarin kínaival ismerkedik. Amikor nem csoportot vagy tréninget tart, valahol az erdőben kószál a kutyáival.

Nagy Gréta: szervezetfejlesztési tanácsadó és tréner, 2014 óta az Üvegplafon önkéntese, blogposztokkal, interjúkkal, workshopok facilitálásával segíti az Üvegplafon munkáját. A feminizmus mellett másik szenvedélye a sport. Érdekli bármilyen beszélgetés, cikk, kommentfolyam, ami arról szól, hogy milyen problémákkal, elvárásokkal küzdenek ezen a területen a nők.

Pándi Borbála: iskolapszichológus, tanácsadó, tréner. Az elmúlt tíz évben egyéni és csoportos formában folytatott tanácsadást, segítette klienseit kríziseik megoldásában, elakadásaik, konfliktusaik kezelésében. Jelenleg egy 17 hónapos kisfiúval, otthonülő anyukaként keresi a munkába, a felnőttek világba visszavezető utat.

Puskás Panni: újságíró, színházi kritikus. 2015-ben lelkes önkéntesként csatlakozott az Üvegplafon bloghoz, ma már csak lelkes. Keménykedik, viccelődik, hogy ne tűnjön olyan mimózának.

 

Réz Anna: filozófus, az ELTE Filozófiai Intézetének adjunktusa. 2013-ban indította el Üvegplafon – Meddig terjed a nők szabadsága? című társadalmi beszélgetéssorozatát, majd 2015-ben Gát Annával közösen az Üveplafon blogot (uvegplafon.blog.hu). Két kisgyereke van, Berta és Ervin – következésképp a végtelenségig tud az anyaságról magyarázni, ha valaki le nem állítja.

Salgó Ella: Az ELTE bölcsészkarán és a Corvinus Egyetemen végzett, a non-profit szektor különböző szervezeteinél dolgozott, jelenleg negyedéves pszichológus hallgató a Szegedi Egyetemen. Egy imádnivaló négy éves kisfiú, Ábris anyukája és az újszülött Berci anyukája.

 

Zanin Éva: társadalomtörténész, aktivista, női jogokkal, a nők munkaerőpiaci, gazdasági, szociális esélyegyenlőségével foglalkozik, előadássorozataiban a fenntartható fejlődés problematikáját kerülgeti. Fenntarthatósági senior menedzserként ICT területen végez üvegplafon-törésteszteket.