Hogy vagy?
Meséld el!
A Hogy vagy? projekt célja, hogy többet tudjunk arról, hogyan érzik magukat a nők itt és most, Magyarországon. Milyen kihívásokkal küzdesz? Kitől kérsz segítséget? Kitől várnád a segítséget? Ha leszállna az ajtótok elé egy jótündér, mit kívánnál? Mit tudsz tenni, hogy megoldd a nehézségeidet? Mi megy jól, mi megy rosszul?
A kiscsoportos, nem nyilvános beszélgetések egy kutatás részét képezik, amelyben anonim módon, a bizalmatokat maximálisan viszonozva szeretnénk feldolgozni és a társadalom számára hallhatóvá tenni mindazt, amit megosztotok velünk. Segítesz?

Oldjuk meg!
A Hogy vagy? projekt szeretné megmutatni: ha összefogunk, sikeresebben tudjuk kezelni a környezetünkben felmerülő nehézségeket, mint amennyire erre egyedül képesek lennénk! Szeretnétek megoldani egy problémát a munkahelyeteken, az egyetemi szakotokon, a városban vagy faluban, ahol éltek? Tehetetlennek érzitek magatokat, és nem tudjátok, hogyan lehetne belevágni? Ha szeretnétek, a Hogy vagy? csapat szakértői a bemutatkozó beszélgetés után felveszik veletek a kapcsolatot, és egy következő találkozó keretében segítenek kidolgozni egy olyan akciótervet, amelynek segítségével előrébb juthattok közös ügyeitek megoldásában. Segíthetünk valamiben?

Találkozzunk!
A Hogy vagy? beszélgetésekben bárki részt vehet. Csak arra van szükség, hogy találjatok 12-15 társat a környezetetekből és egy helyet (legyen az művház, kávézó, osztályterem, játszótér vagy nappali), ahol tudunk találkozni. Ha kitöltitek a jelentkezési lapot, nemsokára jelentkezünk, és megbeszéljük a részleteket! Benne vagy?
A bemutatkozó beszélgetés nagyjából két órás. Ha gondot okoz számotokra a gyerekfelügyelet, mindenképp jelezzétek, és megpróbáljuk megoldani!

Mibe kerül?
Semennyibe. A nem budapesti csoportoktól mindössze annyit kérünk, hogy a hozzájuk ellátogató két Hogy vagy?-szakértő utazási költségeit állják. Ha úgy érzitek, ez sem fér bele, szóljatok, és megbeszéljük! Ha viszont szeretnétek a projektet az utazási költségeken felül is támogatni, hogy minél több helyre eljuthassunk, akkor az alábbi lehetőségek közül válogathattok.